Facebook

BarreConcept

NIEUW!

BarreConcept is een creatieve workout van 60 minuten, waarin de precisie van Pilates, de alignment van yoga en de elegantie en techniek van ballet worden gecombineerd. Voeg hier conditie- en krachttraining aan toe en je hebt alle ingrediënten van een BarreConcept les.
BarreConcept is de enige internationaal erkende barre workout in de wereld.

De formule

BarreConcept® is de nieuwste workout die in een hoog tempo de wereld verovert en beoefend wordt door beroemdheden als Madonna, Denise Richards en Natalie Portman. Waarom? Tijdens een BarreConcept les beweeg je onafgebroken 60 minuten lang op inspirerende muziek onder begeleiding van een daartoe speciaal opgeleide vakdocent. Verschillende aspecten van ballet, pilates, yoga en cardiotraining zijn gecombineerd tot een uitdagende workout in de zaal en aan de balletbarre. De focus ligt op het vormen van spieren, het verbeteren van de balans, het uithoudingsvermogen en de flexibiliteit. Een compacte, effectieve en vrolijke les!

Iedereen kan het

Deze workout is geschikt voor jong en oud, getraind en ongetraind. Je hebt er geen balletachtergrond voor nodig. Er worden meerdere variaties van een oefening aangeboden waardoor je altijd op jouw niveau kunt werken . Doordat je heel geconcentreerd met je lichaam bezig bent creëer je een groter lichaamsbewustzijn. Je leert om vloeiend te bewegen, met een betere houding als resultaat. En natuurlijk zorgt een uur intensieve inspanning voor een blos op je wangen en een blij hart!

Het resultaat

Het resultaat is een fit en uitgebalanceerd lichaam dat efficiënt werkt. Resultaten kun je al binnen twee maanden ervaren:

Voor deze les is geen balletervaring nodig.
Onze docenten Sylvia en Emma zijn gecertificeerde BarreConcept trainers.

BarreConcept

Wees welkom en doe een gratis proefles om BarreConcept zelf te ervaren!

 

Inschrijven gaat door in het rooster op de les naar keuze te klikken

Balletstudio Marieke van der Heijden
i.s.m. de Nationale Balletacademie

Pin It on Pinterest

Share This