Facebook

De balletstudio

Puur, bevlogen en deskundig

Klassiek ballet, een dansvorm met een lange en rijke geschiedenis. Nog steeds springlevend! Ons team van enthousiaste vakdocenten draagt al 22 jaar graag haar liefde voor ballet over. In een stimulerende omgeving uitgedaagd worden en vorderingen maken? Daar staan wij voor.

Balletstudio Marieke van der Heijden staat tot ver buiten Amsterdam bekend om het hoge niveau en de prettige sfeer. Wij werken gedisciplineerd en hechten belang aan het op de juiste manier aanleren van de prachtige ballettechniek. Dit doen we altijd met respect voor de individuele mogelijkheden van onze leerlingen, en het dansplezier en de creatieve en muzikale ontwikkeling verliezen we daarbij niet uit het oog. Iedereen die gemotiveerd is om ballet te leren is van harte welkom bij ons.

De balletstudio werkt sinds 2010 samen met de Nationale Balletacademie. Dit is een unicum in Nederland en zegt veel over de kwaliteit van onze balletschool. Onder de bezielende leiding van Marieke van der Heijden wordt dit hoge niveau al jaren vastgehouden.

Alle lessen vinden plaats in de sfeervolle balletstudio’s van de Nationale Balletacademie aan de Agamemnonstraat 44 in Amsterdam Zuid. Doel is om binnen hetzelfde gebouw een totaalpakket van ballet aan te bieden, en een directe uitwisseling tussen amateurs en pre-professionals te realiseren. Jaarlijks stromen de meest getalenteerde en gemotiveerde leerlingen door naar de Nationale Balletacademie.

Balletstudio Marieke van der Heijden is er voor de allerkleinsten met pre-ballet en biedt puur klassiek ballet voor jongeren en volwassenen. Daarnaast worden er ook afgeleide vormen gegeven zoals Moderne Dans, Werelddans en Ballet Barre Workout.

 

Balletstudio Marieke van der Heijden
i.s.m. de Nationale Balletacademie

Pin It on Pinterest

Share This